Pályázataink

palyazat2023

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02152

SZERZŐDÉS CÍME: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a SUBI TRANSZ Kft.-nél.

SZERZŐDŐ NEVE: SUBI TRANSZ Korlátolt Felelősségű Társaság

Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás: 14 696 400 Ft a project 40%-a

Konstrukció keretében igényelt vissza térítendő támogatás: 18 370 500 Ft a project 60%-a

A projekt tartalmának bemutatása:

Bevezetésre került modulok:

Telepített: CRM, Beszerzés. logisztika, Tudásmenedzsment, Work-flow modul, Elektronikus iratkezelés, Kontrolling és döntéstámogatás, Pénzügyi modul, Mobil technikát használó rendszer.

Felhő modulok: HRM, Szolgáltatásmenedzsment, Táv és csoport munka.

A korszerű management eszközöket biztosít, hogy a termék portfóliónkat eredményesen és gazdaságosan fenntarthassuk, támogatja a dokumentumok elektronikus tárolását, iktatását, verziókezelését. Lehetővé teszi a csoportos munkavégzést, segítse a cég vezetőit bizonyos adatok biztosításával a döntéshozatalban, támogatja a beszerzést, a megrendelési folyamatokat, támogatja a cég ügyfeleinek és munkavállalóinak adatainak egységes felületen lévő kezelését. A rendszerrel növelni tudjuk hatékonyságunkat és vevőink körét.

A telepített modulok a megvalósítás helyszínén lévő szerverről működnek. A telepített modulokat azért választottuk, hogy saját szerveren működjenek, mert érzékeny adatokat tárolnak és nem akartuk külső szolgáltatóra bízni őket, ilyenek például ügyfeleink és alkalmazottaink adatai, a vezetői és egyéb működési riportok, statisztikákról és munkafolyamatok. A felhő modulokat a fejlesztő cégtől béreljük, és az ő nagy internet eléréssel rendelkező szerverein futtatjuk őket.

Ennek megfelelően a pályázat keretében az alábbi tételekhez kérünk támogatást: szoftver licenc, bérleti díj, oktatás és képzési szolgáltatások, szakmai, bevezetési szolgáltatások.

Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A work-flow modullal az alkalmazottak és a cégvezetés egy helyen látja a feladatokat, azok határidejét. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása. Jogosultsági szintek létrehozása. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A HRM modulban egy helyen tudjuk tárolni munkavállalóink adatait. A pénzügyi modullal a jelenlegi több adatbázisban, táblában működő rendszereink egy modulban lesznek elérhetőek. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

 

A projekt záró napja: 2022.06.30.

  • Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Kft.
  • A projekt címe: „Kapacitásbővítő beruházás a SUBI TRANSZ Kft-nél”.
  • Projektazonosító: GINOP- 1.2.3-8-3-4-16-2017-00917
  • A szerződött támogatás összege: 49 393 947 Ft
  • A szerződött kölcsön összege: 139 774 360 Ft
  • A támogatás mértéke: 23.5 %
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.08.31.
  • A projekt tartalmának bemutatása: Gépjármű-karosszéria, pótkocsi gyártásához szükséges eszközök/gépek beszerzése, üzem építése

 

  • Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Kft.
  • A projekt címe: Kapacitásbővítés a SUBI TRANSZ Kft-nél
  • Projektazonosító: GINOP-1.2.2-16-2017-01119
  • A szerződött támogatás összege: 26 506 949
  • A támogatás mértéke: 50%
  • A projekt befejezési dátuma: 2017.07.07.
  • A projekt tartalmának bemutatása: Az út, autópálya építési tevékenységehez kapcsolódó beruházás valósult meg. A projekt keretében 1 db CASE WX168 gumikerekes kotrógép került beszerzésre, melynek köszönhetően az ügyfelek magasabb színvonalú kiszolgálása, árbevételünk növekedése és piaci pozíciónk erősödése várható

Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Kft.


Projektazonosító: GINOP-8.3.5-18
A szerződött támogatás összege: 3 018 832Ft
A szerződött kölcsön összege: 52 290 000 Ft
A támogatás mértéke: 5,2 %
A projekt befejezési dátuma: 2019.09.19.
A projekt tartalmának bemutatása: A cég fő tevékenysége út-autópálya építése, bármilyen terepen. Az eszközpark újítása a fő cél. A folyamatosan bővülő felkérések minél szélesebb körben történő ellátása. Alábbi eszköz beszerzése történt: Caterpillar D6K2 XL lánctalpas dózer.

Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Kft.


Projektazonosító: GINOP-8.3.5-18
A szerződött támogatás összege: 2 138 086 Ft
A szerződött kölcsön összege: 43 200 000 Ft
A támogatás mértéke: 4,45 %
A projekt befejezési dátuma: 2019.03.04.
A projekt tartalmának bemutatása: A cég fő tevékenysége út-autópálya építése, bármilyen terepen. Az eszközpark újítása a fő cél. A folyamatosan bővülő felkérések minél szélesebb körben történő ellátása. Alábbi eszköz beszerzése történt: CASE WX148 típusú gumikerekes kotrógép.

Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Kft.
Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-00113
Project címe: A Subi Transz Kft modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 27 500 000Ft
A támogatás mértéke: 53,09%
A projekt befejezési dátuma: 2022.01.15.
A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat tárgyát képező új munkagép a földmunkák több fázisában is hasznosítható. Az elérhető legmodernebb technológiai színvonalat képviselő eszköz használata által a vállalkozás gazdaságosabban tud működni, mivel fogyasztása kevesebb és szervizigénye kisebb a korosabb eszközökéhez képest. A gazdaságosabb működés és a megrendelések precízebb, rövidebb határidőre történő kielégítése okán a cég versenyképessége nő az építési piacon. A növekvő versenyképesség és az erősödő piaci pozíció hozzásegíti a vállalkozást jelenlegi munkavállalói létszámának megtartásához, illetve magában hordozza a jövőbeni továbbfejlődés lehetőségét is. A vállalkozás jelen beruházással is arra törekszik, hogy válságállóvá képezze a céget, köszönhetően annak, hogy a beruházással bővíteni tudja tevékenységi körét, így bővíteni tudja azzal egyenes arányban megrendelőinek számát is, mellyel több lábra tudja helyezni működését. A projekt keretében kapacitásbővítés és hatékonyságnövelés jön létre a Subi-Transz Kftnél. A pályázat során beszerzésre kerülő eszköz biztosítja a cég életében, hogy a kapacitásainak bővítése révén új munkahelyeket hozzon létre, és a meglévő munkahelyeket megtartását is segíti, azáltal, hogy bővíti megrendelőinek körét. A vállalkozás megrendelői körének bővülésével jelentősen megnő a vállalkozás pénzügyi stabilitása.

Kedvezményezett neve: SUBI TRANSZ Korlátolt Felelősségű Társaság
Projektazonosító: GINOP-4.1.3-19-2020-01737
Project címe: Napelemes rendszer telepítésének támogatása a SUBI TRANSZ Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 3 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt befejezési dátuma: 2020.11.12.
A projekt tartalmának bemutatása: A SUBI TRANSZ Kft. főtevékenységként út, autópálya építésével foglalkozik. A vállalat éves villamosenergia fogyasztása 16500 kW. A napelemes rendszer telepítésével közel 100%-a megújuló energiaforrásból fedezhető lenne. Az ingatlan tájolása a napenergia felhasználás szempontból optimális, az előzetes felmérések alapján megfelel a projekt kritériumainak. A projekt keretében 15kW-os hálózatra tápláló napelemes rendszer került beszerzésre, amely 50 db HT-SAAE 310W napelemet tartalmaz. Ehhez kapcsolódik 1 db Saj Suntrio Plus 15K inverter, és 1 db rozsdamentes teljes tartó szerkezet elektromos kiegészítőkkel. A fejlesztés hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez, szem előtt tartva az Európai Uniós törekvéseket, miszerint növelni kell a megújuló energiák felhasználásának arányát. A tervezett fejlesztés eredményeként csökken az éves primer energia fogyasztása, valamint az üvegház hatású gázok becsült éves mennyisége.

SUBI TRANSZ KFT — 2536. Nyergesújfalu, Fekete Ferenc utca 7.

Minden jog fenntartva © 2022